fredag 19. oktober 2012

Høstmørket

Ja her er vi da igjen.. er det 3dje gang jeg skriver det mon tro. Hadde gode forsetter i våres med å skrive litt på bloggen ihvertfall en gang pr uke. Men så tok livet en litt annen retning i mai - vi bestemte oss endelig for å gå til innkjøp av hund, og da gikk ting fort. Vi dro for å se på valp, og ops, da var valpen her hjemme! Og alle som har hatt valp vet jo at dette er nesten som å få baby i hus, plutselig dreier alt seg om et annet vesen! Kjempegøy, men liten fritid. Men er har ikke skjønn?? En Border Collie med navn Milo ( alt som tåler vann, tåler Milo). Det er rase med mye potensiale for opptrening og mye krav til opptrening da de trenger mye hjernestimuli.
 
 
Milo har hatt en flott sommer på øya, med å kunne gå fritt og bade og leke med oss hele sommeren. En lykkelig barndom håper vi. I august var vi tilbake hjemme og da var det mere trening med å gå i bånd og bli ved huset. han vokser til og nå er han snart 8 mnd og midt i tenårene! Elsker å jakte på sokker rundt i huset - utrolg hvor han finner de hele tiden :-)
 
 
Ellers så har jeg nå fått litt mere tid og endel kvelder ble brukt til å lage bursdagskort til nesten hele familien, nesten alle har jo bursdag i oktober og fellesbursdag med hele familen med gaveoverrekkelser alla julaften!
Her ser dere noen utsnitt av kortene:
 


Nå er det å starte opp med julekortene, det går fort mot desember!
 
Imens koser vi oss med hummersesongen og frotser i havets cardinal!
 
Ha en fin fredagskveld!
 
Nina
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar