tirsdag 8. mai 2012

Vårrengjøring

God aften. ja nå har det gått i ett et par uker. En langhelg på hytta 1 mai helgen, med åpning av sommerhytta og nok en "jobbehelg" sist helg på hytta  Alltid nok å henge fingrene i der. Men det er jo gøy å få det fint før sommersesongen starter for fullt!


Det skal luftes ut rå, innestengt vinterluft, dyner, puter mm. Og hjemmefra kom alle de nyvaskede tekstiler som har vært hjemme i vinter! herlig når sol og sjøluft får krype inn i dyner og puter :-)
Så blir det sommerlig og fint når det blir ferdig da, bare å glede seg til kvelden og man kan krype til sengs! Dog var det kaldt om natten, ned mot 0 grader! da er sommerdyner litt lite, men litt pledd og sengetepper på toppen så blir det bra!

Vi hadde noen fantastiske nydelige kvelder, med stille og vakker solnedgang! Et fantastisk fugleliv, med spesielt ærfugl som " snakker" på sjøen! Kan man lykkeligere bli??

Etter hard jobbing i hus og hage flere dager på rad, er det herlig å slå seg ned ute med ulltepper, god rødvin og bare nyte dette!

I tillegg fikk vi tid til å fiske litt, og noen flotte sjøørret fant veien til grillen! Mmm det var godt!

Så blir man litt ivrig da, det er jo vår er det ikke! man  glemmer at kong vinter ikke har sluppet taket helt og overivrig som man er så handler man inn sommerblomster og setter ut. Disse ser jo fine ut her, men dessverre nå ser de heller puslete ut en uke senere. De liker nok ikke mindre enn 10 gr, og særlig ikke ned mot null og mye vind. Hagesenteret blir nok glade når jeg kommer tilbake for flere blomster - men nå etter 17 mai!!Nå sprutregner det ute, så da " slapp man" jo å jobbe hjemme i hagen i kveld. Da blir det pc og kontorrydding istedenfor!

uansett - vær eller ikke vær - ha en fantastisk vårtid! Nyt naturen og fuglelivet spesielt!

Klem Nina

6 kommentarer:

 1. Hei!

  Tusen takk for putekasse-tips! Du vet ikke tilfeldigvis hvor naboen din har kjøpt den putekassen? -Eller har dere kanskje så god kontakt at du hadde giddet å ta deg bryet med å spørre for meg? Den hørtes veldig grei ut den nemlig!!

  Ha en super dag!

  Hilsen Silje :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal sjekke opp Silje, sorry jeg ikke har svart før, trodde jeg fikk mail når noen skrev på bloggen... Synes den kassen var vedlig fin, så ut som den var gjort av tre. Hører fra meg igjen du. Nina

   Slett
  2. Hei igjen. Den ble kjøpt på Maxbo butikk. Finer den ikke der på maxbo.no, men de hadde den i butikkene i sommer ivhertfall. Nina

   Slett
 2. Hei Nina !!
  Tusen takk for tilbakemelding ang skriftfargen !!
  Vi vil jo ha et fint design på bloggen, men hva hjelper det hvis ikke alle klarer å lese innleggene pga for svak farge på teksten :)))
  Er så enig med deg, men var ikke klar over at det var vanskelig å lese inne hos meg !!
  Tusen takk skal du ha kjære deg

  KLEM
  Heidi

  PS: Er du klar over at du har en ordbekreftelse hos deg som nesten er umulig å tolke når en skal poste en kommentar ?
  Det skal være enkelt å fjerne, og jeg vet Maia med bloggen fabelaktig har en fremgangsmåte på sin blogg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du ikke tok det som kritikk! Nei jeg var ikke kalr over vanskelig ordbekreftelse, takk for beskjed. Det skal jeg ivherfall sjekke opp :-) NIna

   Slett
  2. Da har jeg tatt bort ordbekreftelse og håper det er bedre da Heidi?? Gidder du sjekke for meg? takker og fin kveld. Nina

   Slett