lørdag 19. oktober 2013

Høst og blogging og redigering på PAD

Så sitter man her i godstolen en lørdagsformiddag med Pad'en og leser andres blogger! Så utrolig mye fint som lages og skrives!! I tillegg er jeg og ser på ting på Pinterst, og da går jo tiden da ,hmmm. Min egen blogg har vært død lenge nå, har liksom ikke blitt til etter en vår m Mammas bortgang, en fin sommer , så en høst m flom i kjelleren, og i tillegg mye rot m både pc, pad, mobilkamera og vanlige kamera, hvor er bilder og hvordan får jeg de over  i blogg.?? Men nå prøver jeg igjen, må da kunne få til noe via denne padden også, selv om redigering med stiler og skikt sikkert er mere klønete enn det jeg kan på pc. 
Pgav flommen i kjelleren står jo alt på hodet der. Alle møbler er enten kastet eller satt i container og kasser og ting er overalt. Alle pelagoniane mine skulle jo ned i en bod, men det går jo ikke, det står tørkemaskiner og blåser og gulv og vegger skal jo pusses opp! Når det blir vet jo ingen, før jul?? Så derfor står nå blomstene ute ennå og blomstrer fint! (minusgr i natt,så er vel ikke mye igjen)
Her skulle det nå kommet flotte bilder av blomster, men hvordan får jeg lagt til det??? Ærsj, da må jeg vel laste over bilder fra psd til pc og redigere innlegget derfra! Er det mulig da?? 
Ja da fikk jeg lagt på bilder via PC. men det må da være bedre måter. Nå måtte jeg sende de på mail til meg selv fra PAD, så åpne de i Dropbox og så lagre de på PC. det må da finnes bedre veier?? Noen som har tips?
Ønsker dere uansett en fin høsthelg, så kommer bilder etterhvert! 

1 kommentar:

  1. Hei Nina og takk for hyggelig hilsen. Leit å høre om moren din og flom i kjelleren, da får man andre prioriteringer enn bloggen. Jeg kan ikke hjelpe deg ang bildene, jeg kjenner ikke til den måten du gjøre det på. Jeg laster opp bilder på pc via minnekort på kamera, jeg redigerer med picasa og formisker med paint shop pro før jeg laster de på bloggen. Håper du får det til!
    Ha en god helg, klem fra Jorunn

    SvarSlett