mandag 4. februar 2013

Pc trøbbel!

Nå er jeg så lei av PC'en min at den snart går rett i søpla! Først sluttet scanner å virke, så scanneren på printeren, så dvd spilleren og sist nå etter oppdatering av JAVA så kommer jeg ikke inn i nettbanken, Ja og forresten i mellom der virket jo ikke blogg-oppsettet så jeg fikk lagt ut bilder på bloggen! Jeg har prøvd å rydde på PC'en, laste ned nye drivere, avinnstallere JAVA og installere på nytt ( 10 ganger minst!!!) Ingen ting hjelpen - pust pes!!Og tiden går når man sitter slik, tid man gjerne ville brukt til noe annet, urgh ( er det det Donald sier når han er frustrert?)
Nå er jeg på nettet for å finne ny PC og tror jeg har landet på en type, men himmel og hav for et virrvar av typer og innhold og størrelselser og priser ø jammen ikke lett å være oppdatert på det. Og noen sier slik og noen sånn, kjøp ditt og kjøp datt og ihvertfall ikke det!! Så da får vi se da.
 
Ikevld blir det slektforkning både på TV og på nettet. Jeg har holdt på med det siden jeg var 15 men nå har det tatt litt av igjen! Kjempegøy - kan anbefales!
 
 
Nina
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar