lørdag 1. desember 2012

Adventssysler hjerter

God 1. lørdag i advent!
 
Idag har jeg hengt opp ved inngangsdørenproduksjonen fra adventskurset på Holt Gård i Vestfold sist tordag. Morsomt kurs med kreative sjeler! Vi lagde mosehjerter, mosekranser og bjerkekvisthjerter. Det siste har jeg hatt lyst til å lære lenge, så det var gøy! Det var jo kjempelett. Det hjelper jo godt å få veiledning fra en kjempeflink instruktør i Irene! Takk for hjelpen!
Viser dere litt bilder fra produksjonen vår!
 
I tillegg har jeg laget adventsdekorasjoner til stuebordet idag. Vi skal ha middagsselskap og tenkte det ble fint med litt adventpreg over det :-)
Ha en fin førjulshelg!
 
 

 

4 kommentarer:

 1. Så flotte ting du har laget! Kjempenydelige, spesielt mosehjertet :D Også så produktive dere var da, rekke så mye på en enkelt kveld :)

  SvarSlett
 2. Hei :) koselig at du ville bli med på min give away. Så fine hjerter og kranser og advents dekorasjon du har laget. Litt rart å tenke på at vi allerede er der...snart jul jo :) God søndag. Hilsen Merethe

  SvarSlett
 3. Hei søte deg!
  Da rakk jeg endelig innom her igjen vet du. Hvor ble tiden av?
  Jeg ser at jeg ikke rekker å besøke alle like ofte som jeg burde/skulle/ønske, men jeg blogger jo mest for min egen del - det er bare fryktelig stas at jeg har verdens fineste lesere, slike som deg.

  Ojoj! Hva du kan?! Såå fint!

  Jeg håper din første søndag i advent har vært aldeles nydelig!
  Stor og god klem fra Frøken Fabelaktig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hygelig hilsen:-) Ble en flott dag i går, kaldt og pent. Ut på tur med barn og barnebarn til julegrantenning! Koselig! I dag er det medisterkaker som bli produsert, 100 i tallet, så da kan en ting til hakes av på " to do" listen:-) ha en fin kveld. Juleklem fra Nina

   Slett