mandag 21. mars 2011

Oppussing

oppussing oppussing ... ja denne vinteren har jammen stått i oppussingens tegn. På hytta på fjellet har vi bygget om og lagt inn vann til wc og dusj og oppvaskmaskin. Herlig
Her ser du litt av siste finpussen, gardiner hengt opp! det nærmer seg veldig slutten på disse rommene ihvertfall. Så blir det på'n igjen med et par soverom som skal tømmes for gammel do etc. Men nå venter vi på elektriker som skal legge opp til lys og varme på bad og do.. kommer han denne uken da mon tro??
Nå er endelig fronter til skuffeseksjon  på plass, heter Eik drivved. Trodde vel de skulle bli litt lysere og litt mere mot grått, men det ble veldig fint synes vi!


Så tok man med seg inspirasjonene hjem og den mørke gule stuen ble endelig lys!!Oj, det ble veldig lyst i forhold til hva vi er vant til, men lyst og fint ble det. Så må vi kanskje jobbe litt med bilder og annen stasj for å få det helt 100. Har igjen en vegg å male da, trenger manpower for å flytte på noen møbler først!!

Kjøpte idag en bukett ranukler og satte de sammen med grener av fjellbjørk - det blr fint!
1 kommentar:

  1. oi ! Wow ! Både fjell og hjemme ble jo kjempe bra !!! Men hjemme, trodde du skulle male lys latte ? Den der ser jo nesten eggeskall ut ? Men absolutt veldig fin :-) Søt bamse !
    Hva er ranunkel ?? Er ikke det en gul blomst?

    SvarSlett