mandag 21. februar 2011

Vinter og fjell

Ja våren lar jammen vente på seg - så da er da vel bare å møte vinter og snø med å reise til fjells! Ja her oppe er det jo liksom litt  mere riktig at det er vinter og snø og med strålende sol fra skyfri himmel er det jo vakkert da!!


Så skiene kom på og det ble en vandring i snølandskapet. Men helgen ble brukt til videre oppussing av kjøkken, bad og do!! Det blir veldig bra synes vi, og endelig er vann ført opp fra 100 m under bakken  og opp i vår wc og inn i våre kraner! Herlig!! Og vannet er faktisk drikkelig også!! Og det skal bli delig å slippe " utedo" systemet med lukt og kulde!


På do mangler det innkassing av lufterør, skal male dette som veggene og da blir det vel bra!
Fargen på veggen er "sand" veldig fornøyd med den!. På badet kjøpte vi bildehyller på ikea- og regner med det blir fint til tannglass etc. foreløpig ikke helt ryddig her, men men. Er veldig spent på skuffefronter til badeskapet, de er fremdeles hos rørleggeren på lageret ...urf!!! De heter rekved og håper de blir knall! Lyset på veggen er ikke på plass ennå og speilet er kun lånt fra ett annet rom, regner med det blilr et speil som bare er speil uten ramme, hvis ikke vi setter rekved rundt der også!!

Kommer tilbake med mere bilder når det blir ferdig - om 14 dager kanskje??

2 kommentarer:

  1. Så bra det ble !! Ser jo kjempe fint ut ! Gleder meg til å se det "live" !! :)

    SvarSlett
  2. Kjempefint Nina og fargen på veggen er jo bare utrolig fin!! Nå er jeg spent på å se drivved-dørene :) Koselig kjøkken også, akkurat slik det skal være på en hytte :) Dere er kjempeflinke og jeg skal innrømme at jeg kjenner et stort snev av misunnelse!! ;)

    SvarSlett