tirsdag 9. november 2010

snart jul.....

Ja så sitter man her på et hotelrom i Oslo, flere mil hjemmefra, sendt av sted med jobben for å være engasjert i ett år i ett prosjekt. det betyr 2-4 dager pr uke på hotel. Ikke så galt det egentlig, men litt stressa i og med at jobben min på kontoret ikke blir gjort av andre mens jeg er borte....og jeg som i år hadde tenkt å bruke MYE tid til juleforberedelser i huset. Jeg elsker jo å pusle til jul med å lage juledeorasjoner, julegaver og mat! Ja i år blir det altså lite av det! Men jeg bruker kveldene flittig på hotelrommet til å lese andres blogger og det er kjempekoselig!! Har lagt til mange nye llinker til andre blogger og hjemmesider på siden min som dere alle kan klikke inn på for å se mange andrees flotte sider!! Det er jo MYE bedre enn å kjøpe ukeblader!
Jeg sitter også og lager fotokalender for 2011 som skal være julegave. Det kan man jo ihvertfall bedrive når man ikke er hjemme!
Jeg skal også redigere litt på bloggen min, prøver å lese meg opp på hvordan man gjør det, og prøver å få ett litt personlig preg på det hele!
ha en fin tirsdagskveld - kanskje med Grace på tv??

3 kommentarer:

 1. Så flink du er Nina ! Har aldri skrevet til noen på blogg, så DU er spesiell :O)
  Ønsker deg lykke til videre m bloggen !
  -Så fint at du har noe å kose deg med, mens du sitter på hotellet... DET har vi jo god kjennskap til...
  Jul blir det uansett ! Senk skuldrene & kos deg :O)
  Klem, Hege :O)

  SvarSlett
 2. så kuult! du er min førtse kommentator på ordentlig!! dette er noe for deg vet du, bli inspirert på siden min ved å trykke på linker videre, du blir hekta!! ha en fin førjulstid! :-)
  Nina

  SvarSlett
 3. vgøyt på hotell da.. kose deg, nyte litt luksus...
  feks å kunne slippe håndkledet rett på gulvet på badet, og la andre prydde etter deg...
  takk fro koz hilsen....

  SvarSlett