tirsdag 8. mai 2012

Vårrengjøring

God aften. ja nå har det gått i ett et par uker. En langhelg på hytta 1 mai helgen, med åpning av sommerhytta og nok en "jobbehelg" sist helg på hytta  Alltid nok å henge fingrene i der. Men det er jo gøy å få det fint før sommersesongen starter for fullt!


Det skal luftes ut rå, innestengt vinterluft, dyner, puter mm. Og hjemmefra kom alle de nyvaskede tekstiler som har vært hjemme i vinter! herlig når sol og sjøluft får krype inn i dyner og puter :-)
Så blir det sommerlig og fint når det blir ferdig da, bare å glede seg til kvelden og man kan krype til sengs! Dog var det kaldt om natten, ned mot 0 grader! da er sommerdyner litt lite, men litt pledd og sengetepper på toppen så blir det bra!

Vi hadde noen fantastiske nydelige kvelder, med stille og vakker solnedgang! Et fantastisk fugleliv, med spesielt ærfugl som " snakker" på sjøen! Kan man lykkeligere bli??

Etter hard jobbing i hus og hage flere dager på rad, er det herlig å slå seg ned ute med ulltepper, god rødvin og bare nyte dette!

I tillegg fikk vi tid til å fiske litt, og noen flotte sjøørret fant veien til grillen! Mmm det var godt!

Så blir man litt ivrig da, det er jo vår er det ikke! man  glemmer at kong vinter ikke har sluppet taket helt og overivrig som man er så handler man inn sommerblomster og setter ut. Disse ser jo fine ut her, men dessverre nå ser de heller puslete ut en uke senere. De liker nok ikke mindre enn 10 gr, og særlig ikke ned mot null og mye vind. Hagesenteret blir nok glade når jeg kommer tilbake for flere blomster - men nå etter 17 mai!!



Nå sprutregner det ute, så da " slapp man" jo å jobbe hjemme i hagen i kveld. Da blir det pc og kontorrydding istedenfor!

uansett - vær eller ikke vær - ha en fantastisk vårtid! Nyt naturen og fuglelivet spesielt!

Klem Nina